Een alarmsysteem is een goede aanvulling als u de bouwkundige beveiliging van uw woning of bedrijf op orde heeft.

Als de inbreker ondanks de goede bouwkundige beveiliging toch besluit om een poging te doen om een raam of deur forceren zal het alarmsysteem in werking treden. Een snelkraak is ook met een alarmsysteem niet te voorkomen maar zal dit snel detecteren en alarmeren.

En bij een geslaagde inbraak zal de inbreker na het afgaan van het alarm snel willen vluchten. Hij weet dat er na een alarm meestal een melding naar een meldkamer gaat.

Alarmsysteem

alarmsysteem

Door gebruik te maken van de moderne communicatie technieken is het mogelijk om na een inbraakdetectie snel gealarmeerd te worden. Binnen enkele seconden wordt u gebeld op uw mobiele telefoon of door een meldkamer waarmee u de nodige actie kunt bepalen.

Indien het hier gaat om een geverifieerd alarm, een alarmmelding van meer dan een detector dan zal in overleg de politie gewaarschuwd mogen worden.

Indien u niet zelf de alarmafhandeling wilt of kan verzorgen kunt het alarm-systeem ook aansluiten op een PAC, een Particuliere Alarm Centrale.

De kosten voor een aansluiting op een professionele Particuliere Alarm Centrale zijn ongeveer € 1 per dag. Voor dit bedrag controleren ze iedere dag of de verbinding tussen uw alarmsysteem en meldkamer nog werkt zodat de betrouwbaarheid van de beveiligingsinstallatie stukken hoger is.

De installatie van een inbraakbeveiliging moet goed en professioneel gebeuren en daarom moeten monteurs minimaal het diploma Monteur Beveiliging Installaties hebben. Monteurs moeten ook over het bewijs van betrouwbaarheid afgegeven door het ministerie van Justitie hebben.

Alarmsysteem duur? Vraag binnen 3 minuten meerdere gratis alarmsysteem-offerte’s aan van installateurs in uw eigen omgeving.

Wat een alarm-systeem kost is geheel afhankelijk van uw situatie en wensen, een goede alarminstallatie wordt op maat gemaakt.
Voordat een goede alarminstallateur begint met de montage zal hij eerst een beveiligingsplan en een offerte voor u maken.
Helaas zijn inbraakbeveiligingssystemen kostbare zaken en zal u uiteraard eerst willen kijken wat er te koop is in de markt.

We helpen u graag aan een GRATIS alarmsysteem OFFERTE.
Wij gaan er voor zorgen dat u GRATIS meerdere alarmsysteem offertes ontvangt als het onderstaand formulier invult.
Ongeveer 4 of 5 geselecteerde alarm installateurs uit uw eigen omgeving zullen u adviseren en u voorzien van een gratis alarmsysteem offerte.

Op deze manier kunt u snel zien wat een inbraakbeveiliging kost en soms veel geld besparen door in een keer meerdere offertes te kunnen vergelijken. Regelmatig zien we kortingen tot wel 40% voorbij komen, dat is toch snel verdienen.