Camera installatie voor uw woning

Heeft u al een camera installatie? Uit de cijfers van de politie lezen we dat er in Nederland ongeveer 250 keer per dag wordt ingebroken.

Veel mensen denken dat hun woning of bedrijf al goed beveiligd is. In 95% van de woningen heeft geen camera installatie. Zonder goede camerabeveiliging is een inbreker niet zichtbaar.

Als de bouwkundige beveiliging op orde is kan een camera-installatie een goede aanvullende beveiliging zijn voor uw woning.

Als de inbreker ondanks de goede bouwkundige beveiliging toch besluit om een poging te doen om een raam of deur forceren zal het camera-systeem zoveel mogelijk beelden vastleggen

Een snelkraak is met camerabewaking niet te voorkomen maar zal zoveel mogelijk aan beeldmateriaal opslaan.
Bij een geslaagde inbraakpoging zal de inbreker uiterlijk een paar minuten binnen blijven, hij weet dat er na alarm meestal een melding naar een meldkamer gaat. Maar de camerabeelden liggen vast!

Camera installatie
Camerabewaking


Zoekt u een Camera installatie voor uw woning?

Camera installatie voor woning nodig? Neem dan vandaag nog contact op met inbraakbeveiliging.com. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vertellen u dan over onze waterdichte camera-beveiliging, maar ook over onze handige app. Als u deze app installeert op uw smartphone of tablet, dan kunt u uw huis overal waar u maar bent in de gaten houden. Zo weet u altijd zeker dat alles in orde is. Als u een camerainstallatie aanschaft via inbraakbeveiliging.com , dan weet u zeker dat alles goed komt en dat er altijd iemand thuis is!

camera installatie voor uw bedrijf

Als camera-installatie bedrijf houden we ons altijd op de hoogte van nieuwe technologieën. Zo kunt u door ons een systeem laten installeren waarbij de camera’s netjes gemonteerd worden. De camera’s zijn allemaal state of the art. Uw moderne bedrijfspand heeft ook een moderne camerainstallatie nodig, toch? Als u meer wilt weten over onze oplossingen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We zitten klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden en advies te geven over welk systeem het beste bij uw huis past.

We helpen u graag aan een GRATIS CAMERA INSTALLATIE OFFERTE.
Wij gaan er voor zorgen dat u GRATIS meerdere camera bewaking offertes ontvangt als het onderstaand formulier invult.
Ongeveer 4 of 5 geselecteerde alarm installateurs uit uw eigen omgeving zullen u adviseren en u voorzien van een gratis camera offerte.

Wat kost camera installatie?

Wat een camerainstallatie kost is geheel afhankelijk van uw situatie en wensen, een goede camerainstallatie wordt op maat gemaakt.
Voordat een goede camerainstallateur begint met de montage zal hij eerst een beveiligingsplan en een offerte voor u maken.
Helaas zijn camerabeveiligingssystemen kostbare zaken en zal u uiteraard eerst willen kijken wat er te koop is in de markt.

Op deze manier kunt u snel zien wat een camera beveiliging kost. Veel geld besparen door in een keer meerdere offertes te kunnen vergelijken. Regelmatig zien we kortingen tot wel 40% voorbij komen, dat is toch snel verdienen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan