Alarm Meldnet verwerkt uw alarmmeldingen.

Alarmverwerking van Alarm Meldnet is het ontvangen en het verwerken van alarmmeldingen. Denk hierbij aan inbraak, brand en overvalmeldingen. Ook verzorgen we meldingen van technische aard zoals uitval van koelinstallaties, onregelmatigheden van productieprocessen en storingen van elektronische apparatuur.

Centralisten staan dag en nacht voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan, bieden u de dienstverlening die op dat moment nodig is. Afhankelijk van de melding wordt er contact opgenomen met een door u opgegeven sleutelhouder, bewakings dienst, brandweer, politie of andere instantie.

Alarm Meldnet is een particuliere alarmcentrale waarbij de klant centraal staat en wij stellen alles in staat om aan uw wensen te voldoen. De meldkamer is uitgerust met de nieuwste apparatuur en meest moderne systemen. Dit alles om u als klant te voorzien van de beste dienstverlening in de branche.

Alarm Meldnet is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Beveiliging is een serieuze zaak en wordt door Alarm Meldnet uiterst serieus opgepakt.

De voordelen van alarmverwerking van Alarm Meldnet zijn:
 • Direct persoonlijk contact
 • Kwaliteit en adequaat handelen
 • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening
 • Moderne technologieën en systemen
 • Waakt 24/7 over uw eigendommen

Camerabewaking is een dienst van Alarm Meldnet die voor meerdere doeleinden kan worden ingezet zoals alarmverificatie, camera surveillance en toegangscontrole op afstand.

Alarm Meldnet Meldkamer

Alarm Meldnet verwerkt uw alarmmeldingen.

 

Alarm Meldnet verzorgt alarmverificatie met camera’s

Camerabewaking maakt alarmverificatie mogelijk. Onze centralisten beoordelen of een alarmmelding loos is of dat er direct actie ondernomen moet worden naar politie, sleutelhouder, bewakingsdienst of andere personen. Onze meldkamer software is gekoppeld aan een video-platform die in geval van een alarm automatisch camerabeelden opent. Ook wordt er een beeldfragment van de tijd en plaats waar het alarm getoond aan de centralist. De centralist kan in één oogopslag zien wat de oorzaak van het alarm is geweest. Alarmverificatie wordt daarmee aanzienlijk versneld. Daarnaast rapporteert dit video-platform zeer gedetailleerd wat de centralist precies heeft gedaan.

Camera Surveillance

Tevens maakt camerabewaking camera surveillance mogelijk. Door middel van camera’s kan een gebouw of terrein geobserveerd worden en u kunt bepalen op welke tijdstippen er een camera observatie ronde gedaan moet worden. Onze centralisten rapporteren bijzonderheden en nemen in geval van verdachte situaties actie richting de door u opgegeven sleutelhouder(s), bewakings dienst, politie of andere personen of instanties. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van intelligente camera’s; onze centralisten ontvangen een alarm wanneer er door de camera’s ongebruikelijke bewegingen worden gedetecteerd.

Toegangscontrole

Camera’s maken toegangscontrole op afstand mogelijk. Dit houdt in dat camerabewaking van Alarm Meldnet ingezet kan worden voor het begeleid openen en sluiten van gebouwen. De veiligheid van u en/of uw medewerker(s) wordt hiermee vergroot omdat onze centralisten via camera’s een oogje in het zeil houden. Onze centralisten begeleiden u en/of uw medewerker(s) tijdens het betreden en verlaten van het gebouw en/of terrein en houden de situatie nauwlettend in de gaten. Weten dat er iemand meekijkt wanneer dat nodig is, is voorkomen van misdrijven.

Camerabewaking van Alarm Meldnet is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze centralisten waken vanuit de meldkamer over bedrijven, bouwterreinen, industriegebied, woonhuizen en andere terreinen waar camera’s hangen. Tevens kunnen – in geval van verdachte situaties – alle camerabeelden rechtstreeks doorgestuurd worden naar de politie door middel van Live View. De politie kan dan live meekijken op de camerabeelden en de situatie inschatten. Meer informatie over Live View kunt u vinden op de website van de politie.

De voordelen van camerabewaking zijn:
 • Snelle alarmverificatie
 • Veiligheid van u en/of uw medewerker(s) wordt vergroot door middel van begeleid openen en sluiten
 • Politie kan door middel van Live View snel meekijken
 • Naast toezicht en controle door middel van live beelden werken camera’s ook preventief en verhogen de veiligheid. Het bekend maken dat er gebruikt wordt gemaakt van camerabewaking is doeltreffend en preventief.

Middels gebruik van intelligente camera’s in combinatie met spreek- en luistersystemen garandeert Alarm Meldnet een optimale beveiliging.

Camerabewaking Alarm Meldnet

Alarm Meldnet verzorgt alarmverificatie met camera’s

Track & Trace Alarm Meldnet volgt en bewaakt bijna alles.

Op basis van de eisen en wensen van u als klant en/of verzekeraar kan Alarm Meldnet, als NCP erkend Borg Particuliere alarmcentrale, op afstand waken over personen en uw roerende eigendommen.

In overleg met u zal er een actiepatroon opgesteld worden, waarin vastgelegd wordt hoe u wenst dat er gehandeld wordt bij een melding. Met Track & Trace wordt u in de gelegenheid gesteld om vermiste zaken en personen op te sporen en gericht actie te ondernemen.

Track & Trace van Alarm Meldnet is er voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Bouwbedrijven, transportbedrijven en natuurlijke personen die grote investeringen gedaan hebben in kapitaalintensieve roerende goederen zoals (graaf) machines, exclusieve auto’s, boten of containers zijn slechts enkele voorbeelden. Om deze zo optimaal mogelijk te beveiligen kan er gebruik gemaakt worden van Track & Trace systemen zodat vermiste objecten en/of personen opgespoord kunnen worden.

Track & Trace kan echter ook ingezet worden om personen te beveiligen door middel van zogeheten ‘lone worker’ systemen. Medewerkers die werkzaamheden uit dienen te voeren op gevaarlijke en afgelegen locaties of te maken kunnen hebben met agressiviteit, kunnen om extra assistentie vragen. Door middel van een lone worker systeem stelt u en/of uw medewerker een van onze centralisten in de gelegenheid om op afstand in contact te komen en indien nodig actie te ondernemen.

Ook bij Track & Trace kan Live View toegepast worden. De kaart die aan de centralist getoond wordt met de GPS locatie kan in geval van calamiteiten direct doorgestuurd worden naar de politie zodat ook de politie precies kan zien waar het object en/of de persoon zich bevindt en waar deze zich naartoe beweegt.

De voordelen van Track & Trace zijn:
 • Beveiligen en opsporen van uw eigendommen
 • Grensoverschrijdend
 • Bieden van een veilige werkomgeving

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Track & Trace van Alarm Meldnet voor uw eigendommen en of medewerkers? Neem dan snel contact met ons op.

Track-and-Trace-Alarm Meldnet

Track & Trace Alarm Meldnet volgt en bewaakt bijna alles.