Camera Installatie kopen | gratis offerte | tot 40% korting

Voordat u een camera installatie gaat kopen laat u zich natuurlijk graag goed informeren naar de mogelijkheden. De vraag naar camerasystemen bij particulieren en bedrijven neemt flink toe. Met een camera installatie verhoogt u uw veiligheidsgevoel en verlaagt de kans op inbraak en vandalisme.

Voor het kopen van een camera installatie komt er een adviseur bij u langs om te kijken wat uw wensen zijn en wat er technisch mogelijk is. Er zijn diverse camera’s voor verschillende doeleinden. Een camera voor een overzichtsbeeld een totaal andere als een herkennings camera.

Hoeveel camera’s heeft u nodig?

Hoeveel camera’s u nodig heeft is geheel afhankelijk van uw situatie en wensen. Soms kan een camera al voldoende zijn, ook kan het beter zijn om meerdere camera’s te monteren. Om dode hoeken te voorkomen zijn meerdere camera’s in uw installatie nodig.

Camera installatie

Hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk

Camera’s worden steeds betaalbaarder en de kwaliteit gaat alsmaar omhoog. De professionele systemen leveren super scherpe Full-HD beelden. Camera’s zijn te bekijken op een monitor, of wereldwijd via de app op uw telefoon. Monitoren zijn eenvoudig aan te sluiten op de recorder met een HDMI kabel.

Digitale opslag van camera beelden

Bijna alle camera installaties worden digitaal uitgevoerd. Dit houd in dat de camera’s digitaal beeldmateriaal afgeven, en recorders digitaal opslaan. Ook de installatie is eenvoudiger. De bekabeling tussen de camera en recorder wordt uitgevoerd met een UTP kabel. Bij oudere installaties hadden we nog coax en voedingskabels nodig. De opslag van de beelden gebeurd tegenwoordig op een NVR, Netwerk Video Recorder. In de recorder zit een harde schijf die 24/7 opneemt. De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven met de nieuwe camerabeelden.

NVR recorder camera installatie
NVR Netwerk Video Recorder.

Camera installatie voor buitengebruik

Een camera installatie voor buitengebruik moet voldoen aan de IP67-certificering. De materialen moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Van storm, kou & extreme hitte. Het materiaal is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig en kunnen tegen een stootje. Een camera installatie voor binnen gebruik hoeft uiteraard niet aan deze zware specificaties te voldoen.

Gratis advies en offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan bij maximaal 4 installateurs uit uw eigen omgeving. Laat u vrijblijvend voorlichten en vergelijk zelf