De knapste man van Groningen. Wie is dat of wie zal de knapste SEO man gaan worden? Er is een ware competitie aan de gang op internet tussen de beste internet marketeers.

Het gaat dus niet om het uiterlijk maar om de eerste plaats op Google op het zoekwoord.

Er zijn meerdere personen uit Groningen die denken dat ze de knapste man zijn. Op SEO gebied dan, want daar gaat het tenslotte allemaal om. Wie zal het zijn of wie gaat het worden? En komen de knappe mannen echt uit Groningen? Ik denk het namelijk niet.

Wie doen er mee aan de knapste man competitie?

De deelnemers zijn natuurlijk niet zomaar de eerste de beste. Het zijn stuk voor stuk enorme SEO toppers die al een tijdje meelopen in het internet wereldje. Jarik Oosting, Rutger Dijkstra, Mark Sprenger, en Stijn Neijenhuis.

Komt de knapste man echt uit Groningen?

Ik denk dat de knapste man helemaal niet uit groningen komt. Ik denk dat twee knappe mannen uit Zuid Holland helemaal niet minder zijn. Zo kennen we ook internet-topper Martin Vellinga van FellMedia en internetondernemer Bart Verlaan uit Papendrecht.

https://youtu.be/48ww4znmzU0
Bart Verlaan benoemde zichzelf tot knapste man van Groningen.

Uiteraard verdien je deze toptitel niet zomaar, daar zal je keihard aan moeten werken. Je zal hem echt moeten verdienen! Internetondernemer Bart Verlaan pakte zijn videocamera en ging aan de slag. Hij maakte een aantal video’s en schreef wat teksten en plaatste dat op internet. Maar of de uit Zuid Hollandse Papendrechter daar mee gaat scoren? Hij komt immers niet uit Groningen.

Het is en blijft een spannende wedstrijd tussen de beste marketeers.

Uiteraard wil iedereen winnen in deze spannende competitie. Maar er kan er maar een de beste zijn, en daar maak ik kans op. De Zuid Hollandse Bart is al vaak geïmiteerd maar nog nooit geëvenaard.

De knapste man van Groningen
De knapste man van Papendrecht