Vertec Alarmsysteem

Steeds meer particulieren en bedrijven kopen een Vertec alarmsysteem en dat geeft de bewoners veel rust na alle inbraken in de omgeving.

Een goede beveiliging geeft de bewoners veel rust na alle inbraken in de omgeving.

Uit de cijfers van de politie lezen we dat er in Nederland ongeveer 250 keer per dag wordt ingebroken.

Veel mensen denken dat hun woning of bedrijf al goed beveiligd is. 80% van de woningen is nog niet voorzien van een alarmsysteem. Echter zonder goede bouwkundige beveiliging is een inbreker binnen 3 minuten binnen.

Als de bouwkundige beveiliging op orde is kan een alarmsysteem een goede aanvullende beveiliging zijn voor uw woning of bedrijf.

Als de inbreker ondanks de goede bouwkundige beveiliging toch besluit om een poging te doen om een raam of deur forceren zal het alarmsysteem in werking treden.

Een snelkraak is ook met een alarmsysteem niet te voorkomen maar zal dit snel detecteren en alarmeren.
Bij een geslaagde inbraakpoging zal de inbreker uiterlijk een paar minuten binnen blijven, hij weet dat er na alarm meestal een melding naar een meldkamer gaat.

Vertec alarmsysteem

Vertec alarmsysteem

Door gebruik te maken van de moderne alarm communicatie technieken is het mogelijk om na een inbraakdetectie binnen enkele seconden te worden gebeld. Dit kan op uw mobiele telefoon of door en meldkamer waarmee u de nodige actie kunt bepalen.

Indien het hier gaat om een geverifieerd alarm, een alarmmelding van meer dan een detector dan zal in overleg de politie gewaarschuwd mogen worden.

Als u niet zelf de alarmafhandeling wilt of kan verzorgen kunt het alarmsysteem ook aansluiten op een PAC, een Particuliere Alarm Centrale.

De installatie van een alarmsysteem moet goed en professioneel gebeuren en daarom moeten monteurs minimaal het diploma Monteur Beveiliging Installaties hebben.

Beveiligings monteurs hebben uiteraard ook een geldig bewijs van betrouwbaarheid afgegeven door het ministerie van Justitie.

Alarmsysteem duur? Vraag binnen 3 minuten meerdere gratis alarmsysteem-offerte’s aan van installateurs in uw eigen omgeving.

Wat een alarm-systeem kost is geheel afhankelijk van uw situatie en wensen, een goed alarmsysteem wordt op maat gemaakt.

Voordat een goede alarminstallateur begint met de montage zal hij eerst een beveiligingsplan en een offerte voor u maken.
Helaas zijn inbraakbeveiligingssystemen kostbare zaken en zal u uiteraard eerst willen kijken wat er te koop is in de markt.

We helpen u graag aan een GRATIS alarmsysteem OFFERTE.
Wij gaan er voor zorgen dat u GRATIS meerdere alarmsysteem offertes ontvangt als het onderstaand formulier invult.

Ongeveer 5 of 6 geselecteerde alarmsysteem installateurs uit uw eigen omgeving zullen u adviseren en u voorzien van een gratis alarmsysteem offerte.